Lees meer over Fuji Electric

Lees meer over MDV

Lees meer over AQUA-DX

De airconditioners van het merk Fuji Electric zijn afkomstig uit de stal van de Fujitsu-General groep. Deze wereldwijde speler op de airconditioning markt maakt onder licentie van Fuji Furukawa Engineering & Construction airconditioners met het merk Fuji Electric.

 

De naam Fuji Electric is afgeleid van de berg 'mount Fuji'. Deze vulkaan is de hoogste berg van Japan en wordt gezien als een heilige berg. Zijn symetrische vorm is een geliefd onderwerp voor vele (amateur) fotografen.

 

De productie van airconditioners door de Fujitsu General groep gaat terug naar 1971, destijds is de eerste raam airconditioner geïntroduceerd. In de loop der jaren is de groep uitgegroeid tot marktleider in vele landen en produceren zij uitsluitend de meest geavanceerde en energiezuinige airconditioners ter wereld. Met een airconditioners van Fuji Electric kiest u voor Japanse topkwaliteit!

 

 

Klik hier voor Fuji Electric airconditioners

MDV is een profesioneel merk in de klimaattechniek dat werkt onder de paraplu van de Midea groep. MDV produceert verschillende type airconditoning systemen voor een breed scala aan toepassingen. MDV is in 1999 ontstaan uit Midea’s CAC (Commercial Air Conditioning) divisie als een professionele binnenklimaat producent en leverancier. Het product portofolio van MDV bestaat uit high-tech klimaat systemen zoals VRF systemen en chillers. MDV is zeer succesvol wereldwijd in landen zoals Rusland, Spanje, Brazilië, Australië, Israël, Bulgarije, Polen, Turkije en Saudi Arabië.

 

Op de afbeelding ziet u het imposante hoofdkantoor van Midea/MDV, in Guanzhou, China.

 

 

Klik hier voor de MDV airconditoning systemen

Ongeveer 20 jaar geleden is Prins Technics BV gestart met het ontwikkelen van een Aqua-DX unit. De Aqua DX is een watergekoelde condensingunit voor binnen opstelling en wordt gecombineerd met een Fuji Electric binnenunit en regeling.

 

De Aqua-DX unit is in al die jaren door ontwikkeld en sinds 2011 is de Aqua-DX unit ook als Inverter model leverbaar. Met een brede range aan modellen en capaciteiten bied het overal een uitstekende oplossing wanneer er geen buitenunit geplaatst kan worden.

wij zijn KLAAR VOOR Ú en de toekomst!

Navigatie

 

Home

Over ons

Nieuws

Producten

Documentatie

Service

Contact

Bedrijfsgegevens

 

Prins Technics B.V.

Papland 18

4206 CL Gorinchem

0183-616633

info@prinstechnics.nl

KvK: Dordrecht, 30186176

BTW: NL8115.83.302.B01

ING IBAN: NL32 INGB0660466333

Algemene voorwaarden